Nybyggeri: Vi realiserer dine byggedrømme

Opnå høj tilfredshed når du hyrer os

Hvis du går rundt og drømmer om nybyggeri i god kvalitet, så kan vi hjælpe dig. MS Murer har muret masser af nybyggeri sammen med vores faste samarbejdspartnere. Vi klarer alle opgaver inden for nybyg, og vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for at få lavet skalmuring af husets facade eller en opmuring af en helt ny bygning. Udover nybyggeri tilbyder vi også tilbygninger samt renovering af badeværelse.

Med hjælp fra et troværdigt byggefirma kan alting lade sig gøre. Byg nyt hus med os, og vær sikker på, at du opnår 100% tilfredshed med dit murerresultat. Vi arbejder for privatkunder, og vores geografiske område dækker Grindsted, Give, Skanderborg og omegn.

Vi laver nybyggeri i topkvalitet

Hos MS Murer er de små detaljer vigtige. En god finish kan gøre en stor forskel for helhedsindtrykket, og vi leverer kun løsninger, som er 100% gennemarbejdede. Vi går meget op i, at du bliver tilfreds med resultatet. Har du særlige krav til dit byggeprojekt, så finder vi en særløsning, som er skræddersyet efter dine ønsker.

Når du får besøg af vores team, vil du møde nogle kompetente murere. Vi har masser af faglig viden og erfaring, og hvis du bliver i tvivl om noget i løbet af processen, kan vi støtte med professionel vejledning og gode råd.

Klare aftaler og overholdte deadlines er nogle af vores vigtigste mål. Vi vil gerne være et tillidsvækkende murerfirma, og derfor kan du regne med, at vi holder vores ord - hver gang.

Kontakt os for mere information

Vi har gode priser på murerarbejde inden for nybyggeri. Hvis du gerne vil have en billig pris, hvor du får høj kvalitet for pengene, er vi de rette til opgaven. Kontakt os i dag ved at ringe eller skrive en e-mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.

Få mere information nu

​Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​MS Murer ApS blev grundlagt i december 2019 af Malte Schultz. Lige siden jeg startede i murerfaget har jeg altid haft en stor passion indenfor faget og gået meget op i de små detaljer samt det gode håndværk.