Renovering af badeværelse? Det klarer vi!

Vi laver nyt badeværelse i god kvalitet til dit hjem

Drømmer du om et nyt badeværelse? Et lækkert badeværelse i hjemmet kan gøre en verden til forskel. Forestil dig et flot badeværelse med smukt flisearbejde på gulv og i bruseniche.

Hos MS Murer er vi specialister inden for badeværelsesrenovering. Når du sætter os på opgaven, kan du trygt stole på, at du får de flotteste resultater. Vi har sans for de små detaljer, som er grundstenen i godt håndværk. Vi laver altid holdbare løsninger, som ikke kræver stor vedligeholdelse.

Vi har tidligere lavet renovering af badeværelser for private kunder omkring Skanderborg, Grindsted, Give og omegn.

Vælg os til renovering af badeværelse

MS Murer har solid erfaring med renovering af badeværelser. Vi lægger både vægt på det æstetiske og praktiske, hvilket betyder, at du får et funktionelt og flot nyt bad. Hvis du har særlige krav eller ønsker, kan vi lave en unik løsning, som lever op til dine idéer.

Vi lægger vægt på professionalisme, og vi overholder altid alle aftaler. Vi sørger for, at der er god dialog og klare betingelser, så der ikke kan opstå misforståelser på noget tidspunkt i processen.

Kontakt os for en god pris

Det kan være fristende at finde en billig løsning, men hos MS Murer får du masser af værdi og kvalitet til en overkommelig pris. Når vi laver nye badeværelser, kan du regne med, at du vil få glæde af flisearbejdet i mange år frem. Husk vi også tilbyder nybyggeri og tilbygninger.

Ønsker du at høre mere om vores priser på renovering af badeværelse? Så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og vi udarbejder gerne et godt og uforpligtende tilbud til dig. Du kan enten ringe eller skrive en e-mail til os – vi ser frem til at høre fra dig.

Få mere information nu

​Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​MS Murer ApS blev grundlagt i december 2019 af Malte Schultz. Lige siden jeg startede i murerfaget har jeg altid haft en stor passion indenfor faget og gået meget op i de små detaljer samt det gode håndværk.